انجام مقدمات فاز اول اجرای شبکه فاضلاب حمیدیه

انجام مقدمات فاز اول اجرای شبکه فاضلاب حمیدیه

به گزارش ، صادق خلیلیان در نشست بررسی مشکلات شهرستان حمیدیه اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت تسریع در حل مشکلات استان است تا پروژه‌ها زودتر تکمیل شوند و طرح‌های ضروری برای استان تعریف کنیم.

وی افزود: لازمه آن این است که مشکلات به صورت شهرستان به شهرستان مورد رسیدگی قرار گیرند و در این راستا با حضور کارشناسان و مدیران شهرستان و استان تک به تک پروژه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرند و مشکلات آن شامل مسائل اعتباری و هماهنگی‌های میان دستگاهی حل و فصل می‌شود و زمانبندی را هم مشخص می‌کنیم.

خلیلیان گفت: امروز مشکلات و پروژه‌های حمیدیه را مورد بررسی قرار دادیم. پیشتر بازدید میدانی همراه با امام جمعه شهرستان و دیگر مسئولین از حمیدیه داشتیم و مشکلات را از نزدیک مشاهده کردیم.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در نشست امروز پروژه‌ها زمانبندی شدند و انتظار می‌رود برخی از آن‌ها تا پایان امسال اجرایی شوند و برخی دیگر نیز از امسال عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شود.

وی ادامه داد: برخی از پروژه‌ها با تاخیر مواجه شده بودند و ناهماهنگی‌هایی بروز پیدا کرده بود که این ناهماهنگی‌ها را برطرف کردیم و تعهدات متقابل میان دستگاهی مشخص شد.

خلیلیان بیان کرد: مقدمات فاز اول شبکه فاضلاب حمیدیه انجام شده و امسال شروع می‌شود. در خصوص تامین آب شرب هم تصمیماتی برای کمک به بهبود وضعیت آب شرب شهرستان گرفته شد. همچنین در زمینه آب کشاورزی هم تمهیدات لازم اندیشیده شد که امسال بتوانیم کشت را هم از نظر تامین آب و هم از نظر بیمه مورد حمایت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید : اصلاح و مرمت شبکه فاضلاب در مسجدسلیمان تصاویر


استاندار خوزستان عنوان کرد: با تصمیمات جلسه امروز توسعه شهرستان حمیدیه در دو بعد یکی طرح‌های عمرانی و یکی هم زیباسازی و مبلمان شهری تسریع خواهد شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2