قانون اجباری در لیگ تیراندازی با کمان
غلامرضا شعبانی بهار در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دهکده خبر ؛ درباره حضور پاراکمانداران در لیگ برتر تیراندازی با کمان گفت: برای حضور بیشتر معلولان در جمع خانواده تیراندازی با کمان، مشوق هایی مثل شرکت آنها در لیگ برتر در نظر گرفتیم و تیم های حاضر در لیگ را موظف کردیم تا حداقل از یک ورزشکار در این بخش استفاده کنند.
وی افزود: حضور پاراکمانداران در قالب تیم های لیگ برتری به صورت رایگان بود و تیم ها برای حضور این ورزشکاران حق شرکت، پرداخت نکردند تا از این طریق بتوانیم، برای تیم ملی هم پشتوانه سازی کنیم.
رییس فدراسیون تیراندازی با کمان در خصوص لیگ برتر گفت: خوشبختانه امسال نسبت به فصل قبل صد در صد با افزایش تیم های شرکت کننده روبرو بودیم. پارسال 18 تیم در لیگ شرکت کردند و امسال این تعداد به 36 تیم رسید که بیانگر آمار کمی و کیفی خوب مسابقات و افزایش رکوردها بود.
وی افزود: گستردگی این رشته در کشور جز برنامه های اصلی ما است و خوشبختانه تعداد ورزشکاران و تیم ها بیانگر این است که مسیر را به خوبی پیش رفته ایم و امیدواریم که روزی تعداد کماندران در لیگ هم 2 برابر شود.



