چقدر زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان استان قزوین مناسب است؟

چقدر زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان استان قزوین مناسب است؟

فاطمه محمد بیگی در گفتگو با بخش خبری ۲۰ گفت: در بخش بهداشت و درمان کشور ۲۵ سال عقب ماندگی داریم و در استان با بیش از ۷۰ درصد فرسودگی ساختمان‌های بیمارستان‌ها و زیر ساخت‌های درمانی مواجه هستیم.

وی افزود:اگرچه در حوزه مراکز درمانی دولتی کمبود داریم، اما در بخش مراکز خصوصی قزوین جزء استان های برتراست.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جبران این عقب ماندگی در نظر داریم تا یک مرکز درمانی در اقبالیه، یک مرکز درمانی در مهرگان و یک مرکز بیمارستانی هم در البرز به حوزه تامین اجتماعی استان اضافه شود.

محمد بیگی افزود: اخیرا کلنگ احداث مرکز تامین اجتماعی مهرگان هم به صورت درمانگاه به زمین زده شد و برای تکمیل مرکز بهداشتی و درمانی معلم کلایه از اعتبارات نمایندگان مبلغی اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: همچنین در بخش سلامت در دانشگاه علوم پزشکی طرح توسعه مراکز بهداشتی و درمانی ارائه شده است و به زودی دانشکده داروسازی احداث می‌شود و مجوز‌های ان در حال دریافت است.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت:آزمایشگاه مرجع استان هم در حال ارتقاء است که اگر از حیث دستگاه و تجهیزات تکمیل شود دیگر بخشی از آزمایش‌ها به تهران ارسال نخواهد شد.

محمد بیگی در ادامه از افزایش سرانه تخت‌ها در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: وام ۲۰۰ میلیاردی بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی هم در مرحله تخصیص است.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2