افتتاح اولین خانه مشارکت مردم در سلامت پیشوا

افتتاح اولین خانه مشارکت مردم در سلامت پیشوا

به گزارش دهکده خبری استان تهران، رییس شبکه بهداشت و درمان پیشوا در حاشیه این افتتاحیه گفت: خانه مشارکت فضایی برای تعامل شبکه‌های مختلف مردمی و مشارکت آن‌ها در فرآیند تدوین، اجرا و ارزشیابی پروژه‌های سلامت محور در سطح شهرستان است.
وی افزود: به منظور جلب مشارکت‌های مردمی به عنوان یکی از اصول مراقبت‌های اولیه بهداشتی و حلقه مفقود اجتماعی شدن نظام سلامت، خانه و شورای مشارکت، میانجی‌های مردمی، ذیل دبیرخانه سیاستگذاری سلامت شهرستانی تشکیل می‌شود.
همچنین فرماندار پیشوا نیز، با تاکید بر نقش مردم در تشکل‌های مردم نهاد در رشد و توسعه کشور گفت: مطالعات اجتماعی بیانگر آن است که هر حاکمیت و دولتی که امور را به مردم واگذار می‌کند توفیقات بیشتری به دست آورده است و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه تجربیات و موفقیت‌های بسیاری دارد.

تاجیک نوری افزود: امروزه فعالیت‌هایی موفق هستند که اجتماع محور و محله محور باشند و مقام معظم رهبری نیز به مشارکت مردم تاکید دارند.
معاون بهداشت دانشگاه نیز گفت: این هشتمین خانه مشارکت مردم در سلامت سطح دانشگاه می‌باشد که افتتاح شد و مشارکت دادن اقشار مختلف جامعه برای ارتقاء شاخص‌های سلامت را می‌توان از اهداف تشکیل این خانه نام برد.
دکتر سهرابی افزود: خانه مشارکت ۲۱ عضو دارد و باید با حضور اعضاء نیاز‌های واقعی مردم نیازسنجی و الویت بندی و برنامه عملیاتی تدوین و شرح وظیفه هر ارگان و نهاد در آن مشخص شود.

خانه مشارکت مردم در سلامت، با حضور فرماندار شهرستان پیشوا، معاون بهداشت دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان پیشوا، کارشناس مشارکت‌های مردمی کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و جمعی از روسا و نمایندگان ادارات و گروه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد شهرستان در محل شبستان امامزاده اسحاق و موسی (ع) کهنک این شهرستان افتتاح شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2