توقیف ۵۶۰ موتورسیکلت در دو ساعت

توقیف ۵۶۰ موتورسیکلت در دو ساعت

به گزارش خبرنگار دهکده خبر، سردار «حسین رحیمی» رئیس پلیس پایتخت امروز در حاشیه بازدید از طرح انضباط بخشی تردد موتورسیکلت سواران در پایتخت در جمع خبرنگاران گفت: این طرح از صبح امروز در ۱۰۳ نقطه تهران و شهرری به اجرا درآمده است و بیشترین تخلف هم مربوط به پلاک مخدوش (پوشاندن پلاک یا فاقد پلاک) بوده است.
رئیس پلیس پایتخت گفت: عبور در مسیر خلاف جهت، عبور در خط ویژه، عبور از پیاده رو‌ها و عبور از چراغ قرمز بیشترین تخلف موتورسیکلت‌ها در این طرح بوده است.

وی با اشاره به اینکه موتورسیکلتی که در این طرح توقیف شود حداقل ۱۲ ساعت در توقیف پلیس باقی می‌ماند، گفت: چند دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد و سارقان دستگیر شده‌اند.
سردار رحیمی تصریح کرد: روزانه ۳۴ هزار تماس با پلیس پایتخت داریم که به غیر از ۱۰ هزار تماسی که عملیاتی می‌شود باقی تماس‌ها درخواست‌های مردم از پلیس برای نظم و انضباط تخلفات مربوط به موتورسیکلت سواران بوده است.
وی افزود: طرح انضباط بخشی تردد موتورسیکلت سواران یعنی قانونمدار کردن موتورسواران و رعایت حقوق شهروندی.
رئیس پلیس پایتخت در پاسخ به برخی واکنش‌های مربوط به اجرای این طرح گفت: برخی از افراد مخالف اجرای این طرح هستند و احساسی برخورد می‌کنند، اما ما باید نظم و امنیت را در شهر برقرار کنیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2