نسبت به شمال ویلاسازی و اقامتگاه‌های ساحلی کمتری داریم

نسبت به شمال ویلاسازی و اقامتگاه‌های ساحلی کمتری داریم

به‌گزارش ؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر درباره تازه‌ترین اقدام برای دستور رئیس‌جمهور درباره رفع تصرف ساحل در گفت‌وگو با خبرنگار صداوسیما گفت: عزم دولت‌مردان در استان بوشهر برای اجرای این دستور بسیار جدی است.

محمدهادی رستمیان افزود: پس از این دستور رئیس‌جمهور، همه دستگاه‌های دولتی موظف به انجام آن تا دست‌کم حریم ۶۰ متری هستند.

او اضافه کرد: نشست‌های بسیاری دراین‌باره تشکیل شده که البته در استان بوشهر نسبت به شمال وضعیت متفاوت‌تری است و ویلاسازی و اقامتگاه‌های کمتری داریم.

رستمیان گفت: با بررسی دقیقی که با همکاری منابع طبیعی، راه و شهرسازی، بنادر و دریانوردی و آب منطقه‌ای انجام شد، روشن شد نوار ساحلی تصرف‌شده‌ای داریم که برخی از آن‌ها ضرورت و اقتضای انجام وظایف آن نهاد مانند اسکله‌های شیلات و بندرها بوده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اضافه کرد: حتی تأسیسات آب‌شیرین‌کن که ضرورت ایجاد و فعالیت آن در کنار دریا است، در قالب تصرفات بخش خصوصی لحاظ شده است.

او گفت: رفع تصرف‌های غیرضرور با همکاری دستگاه قضایی در برخی از شهرستان‌ها عسلویه، کنگان، دیر و تنگستان آغاز شده و تصمیم درباره دیگر تصرفات بر پایه سندها، عکس‌های هوایی از دهه ۴۰ و تازه‌ترین داده‌های آماری در دست بررسی است که نتیجه هر چه باشد به‌زودی اقدام می‌کنیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2