پنج عنوان مجرمانه، باعث پُر شدن زندان‌ها شده است

پنج عنوان مجرمانه، باعث پُر شدن زندان‌ها شده است

به گزارش خبرنگار ، حجت الاسلام و المسلمین نورالله قدرتی در آیین اختتامیه دومین جشنواره شهید بهشتی (ره) در خصوص تعدد زیاد عناوین مجرمانه در قوانین و مقررات هشدار داد و افزود: تعدد عناوین مجرمانه، باعث ازدحام پرونده‌ها در دادگستری‌ها و افزایش جمعیت زندان‌ها شده است.

وی با بیان این که ۳۵ عنوان مجرمانه باعث تشکیل ۷۰ درصد پرونده‌های کیفری شده است، گفت: همچنین ۷۰ درصد پرونده‌های حقوقی مربوط به ۴۰ تا ۴۵ عنوان حقوقی است.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







آقای قدرتی، گریزی هم به قوانین دست و پا گیر نظام بانکی زد که باعث تعطیلی کارخانه‌های تولیدی شده است.

وی افزود: از ۹۰ هزار کارخانه تولیدی در شهر‌های صنعتی سراسر کشور، ۴۵ هزار کارخانه فعال است که از این میزان ۱۲ هزار واحد تولیدی تعطیل و یا ورشکسته شده است.

بهانه این سخنان، اختتامیه جشنواره‌ای بود که قرار است با آسیب شناسی در دستگاه قضایی؛ راهکاری برای حل مشکلات ارائه کند. در این جشنواره رأی و دستور قضایی برتر، پژوهش برتر، مقاله، کتاب و ایده‌های برتر معرفی شدند.

عملیاتی شدن این پژوهش‌های علمی به راهکاری برای حل مشکلات دادرسی ها، نکته مهمی است که باید به آن توجه ویژه داشت.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2