تاسیس بانک ایده در شهرداری کرمانشاه

تاسیس بانک ایده در شهرداری کرمانشاه

شهردار کرمانشاه گفت: همکاری بین دانشگاه و نهاد‌های اجرایی اجتماعی فرهنگی از نیازهای ضروری است که در جامعه امروز نیاز به آن بخوبی احساس می‌شود.

نادر نوروزی با بیان اینکه برنامه توسعه‌ای شهر کرمانشاه آماده و برای اجرا در دستور کار قرار گرفته است افزود: در این برنامه کوتاه مدت در هشت محور برنامه‌های توسعه شهر کرمانشاه برنامه‌ریزی شده است.

شهردار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت علمی دانشگاهی در شهر کرمانشاه اظهار داشت: ظرفیت اساتید دانشگاه به مجموعه شهرداری در خدمت رسانی درست و اصولی به شهروندان کمک خواهد کرد.

وی افزود: در مجموعه مدیریت شهری کلانشهر کرمانشاه برای حل مشکلات مردم و استفاده از آسان ترین، بهترین و علمی‌ترین راهکار‌ها نیاز به کمک نخبگان و دانشگاهیان وجود دارد.

نادر نوروزی اظهار داشت: با توجه به مشکلات اجتماعی و حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه تلاش می شود با کمک مجموعه علمی و دانشگاهی تا حدودی مشکلات شهروندان کرمانشاهی حل شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2