دستگیری سارق سابقه دار در حین آزادی مشروط در گرمسار
سرهنگ سید علی میر احمدی جانشین فرماندهی انتظامی استان سمنان گفت : با وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی، موتورسیکلت و دوچرخه در گرمسار ماموران انتظامی ، سرنخهایی از دخالت فردی سابقه دار در وقوع این جرایم کشف کردند.
وی افزود : در بررسیهای بیشتر مأموران انتظامی، مشخص شد سارق فردی حرفهای و سابقهدار بوده که مدتی قبل به جرم سرقت با قرار وثیقه آزاد شده است.
وی افزود : با عملیات منسجم پلیس گرمسار ، سارق به همراه همدستش دستگیر و در بازدید از مخفیگاه متهم، اموال سرقتی شامل از ۴ دستگاه موتورسیکلت، دوچرخه، لوازم صنعتی و ساختمانی کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان ابراز داشت: سارق دستگیر شده در تحقیقات به ۲۸ فقره سرقت اماکن خصوصی، ساختمانهای نیمه کاره، موتورسیکلت و ... در سطح شهرستان گرمسار اعتراف کرد.




