افتتاح دادگاه عمومی بخش اشکنان

افتتاح دادگاه عمومی بخش اشکنان

به گزارش،مدیرکل دادگستری فارس در ایین آغاز به کار دادگاه عمومی بخش اشکنان گفت:با توجه به رسالت دادگستری برای خدمات رسانی به تمامی نقاط استان فارس و با توجه به دور بودن بخش اشکنان از مرکز شهرستان دادگاه عمومی این بخش فعالیت خود را آغاز کرد.
حجت الاسلام موسوی افزود: یکی از برنامه‌های قوه قضاییه توسعه قضایی در مناطق کم برخوردار است تا بتواند عدالت قضایی را در تمامی مناطق به وجود آورد.
مدیر کل دادگستری فارس گفت: از تمامی مردم استان فارس می‌خواهیم در صورت تشکیل پرونده‌های قضایی پیگیری‌های خود را به سمت صلح و سازش ببرند و در شورا‌های حل اختلاف مشکلات خود را برطرف کنند تا پرونده‌های قضایی در دادگاه‌ها تشکیل نشود.
در این مراسم همچنین اولین زمین چمن مصنوعی بوستان آل سوج در اشکنان با اعتبار دو میلیارد و پانصد میلیون تومان از محل کمک‌های بنیاد مستضعفان و جانبازان، بنیاد علوی، کمک خیرین و اعتبار شهرداری با حضور مسئولان به بهره برداری رسید.
در ادامه حضور مدیرکل دادگستری فارس همچنین شورای حل اختلاف در شهر اهل فعالیت خود را اغاز کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2