کرونا و جان باختن 19 هم استانی

کرونا و جان باختن 19 هم استانی

به گزارشسویه اومیکرون این روزها شهروندان زیادی را مبتلا کرده و بیماران زیادی را به کام مرگ فرستاده است از این رو تزریق دوز سوم واکسن و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و زدن ماسک به عنوان راه حل اساسی در دستور کار شهروندان باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت در شبانه روز گذشته 123 مورد بیمار جدید در بیمارستانهای استان بستری شدند که 57 نفر انها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی کرمان هستند که با احتساب ان،موارد بستری قطعی در مراکز درمانی استان به 432 نفر رسید و شهر کرمان با 170 بستری بیشترین امار را به خود اختصاص داده است.

دکتر سعید صحبتی افزود در 24 ساعت گذشته همچنین19 نفر از هم استانی های عزیزمان جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند که 11 نفر از انها مربوط به حوزه علوم پزشکی کرمان دو نفر سیرجان ،3 نفر رفسنجان و دو نفر از بم هستند و تعداد کل فوتی ها از ابتدا تاکنون به5388 نفر رسیده است

وی واکسن تزریق شده در استان کرمان را در نوبت اول ۲۲۷۰۴۴۴ ،نوبت دوم ۱۹۸۲۱۰۶ ، و نوبت سوم: ۷۴۴۶۱۴ اعلام کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2