سیستان و بلوچستان دارای دو شهر آبی در پیک ششم

سیستان و بلوچستان دارای دو شهر آبی در پیک ششم

به گزارش دهکده خبر، استاندار سیستان و بلوچستان در نشست ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا که بصورت ویدئو‌کنفرانس برگزار شد گفت: کنارک و زرآباد در سیستان و بلوچستان به وضعیت آبی در آمده است و زاهدان و زابل در وضعیت قرمز قرار دارند.
مدرس خیابانی افزود: همچنین طی دو هفته اخیر با پیشنهاد مدیر کل اموزش و‌پرورش استان و موافقت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مدارس بصورت غیر حضوری برگزار شد که در روند کنترل و کاهش امارهای ابتلا تاثیر گذار بود.
وی افزود: در هفته جاری مدارس در شهرهای زاهدان، زابل، سیب سوران، خاش، گلشن، سراوان و چابهار که درصد پوشش واکسیناسیون آنها پایین است بصورت غیر حضوری و در دیگر شهرهای استان مدارس بصورت ترکیبی برگزار خواهد شد.
هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: آمارهای ابتلا به دنبال غیر حضوری شدن مدارس پایین آمده است اما در موارد بستری و فوتی ها هنوز به سیر نزولی نرسیده ایم‌ و‌ضرورت احتیاط برای همه الزامی است.



دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2