بازداشت اوباش تبر به دست در همدان

بازداشت اوباش تبر به دست در همدان

حسین بشری گفت: برابر خبر واصله، دو نفر از اوباش با یک دستگاه موتورسیکلت با ورود به بلوار ارم ضمن فحاشی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان، با دو نفر درگیر و با تبر آیینه دو خودرو را شکسته و موجب وحشت دیگر رانندگان شده و قبل از حضور گشت پلیس از محل متواری شده بودند.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع دستگیری این اراذل در دستور کار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت و با انجام اقدامات پلیسی و فنی؛ اوباش تبر به دست در یکی از محلات حاشیه شهر همدان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان تاکید کرد: امنیت شهروندان خط قرمز ماست بنابراین پلیس با افرادی که بخواهند با قدرت‌نمایی؛ اقدامات خلاف قانون انجام دهند و یا امنیت مردم را سلب کنند با قاطعیت تمام برخورد خواهد کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2