کلاهبرداری اینترنتی به بهانه حراج آخر فصل

کلاهبرداری اینترنتی به بهانه حراج آخر فصل

به گزارش ،سرهنگ عسگری گفت: مجرمان سایبری با تبلیغ کالا‌های ارزان قیمت و طرح‌های وسوسه انگیز فروش پوشاک، کیف و کفش و سایر کالا‌ها قصد تطمیع شهروندان را دارند و به این بهانه اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کنند.
وی افزود: مجرمان سایبری با مهندسی اجتماعی، اعتماد خریدار را جلب کرده و از او می‌خواهند بخشی از پول کالای سفارش داده شده خود را واریز کرده و پس از دریافت کالا مابقی وجوه را واریز کند که معمولاً بعد از واریز وجوه هیچگونه کالایی دریافت نمی‌کنند و شخصی پاسخگو نیست و یا کالای تحویلی به آن‌ها تقلبی و متفاوت با کالای انتخابی است.

عسگری به شهروندان توصیه کرد: فریب آگهی منتشر شده در کانال‌ها و گروه‌ها با وعده‌های حراج آخر فصل، تخفیف ویژه، قیمت‌های باور نکردنی و … را نخورند و اگر قصد خرید آنلاین دارند حتماً از فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید خود را انجام دهند، زیرا این فروشگاه‌های اینترنتی در عین مجاز و معتبر بودن ملزم به رعایت قوانین هستند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2