افزایش جان باختگان بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار مبتلا به کرونا در استان جان باختند و شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد به هزار و ۷۷ نفر افزایش یافت.
دکتر محمد غلام نژاد افزود: هم اکنون ۱۸۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۹۵ نفر مبتلای قطعی و ۱۴ نفر نیز در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
دکتر غلام نژاد با اشاره به بیماران بهبود یافته مبتلا به کرونا در استان اضافه کرد: مجموع بهبود یافتگان بیماران کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۹۱ هزار و ۲۱ نفر گزارش شده است.
وی ادامه داد: از ۵۰۳ نمونه دریافت شده از آزمایشگاههای سلولی و مولکولی در شهرهای دهدشت و یاسوج ، حدود ۵۱ درصد موارد مثبت بودند که افزایش موارد مثبت تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کهگیلویه و بویراحمد حاکی از سیر صعودی بیماری کووید ۱۹ در این استان است .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه مقابله با کرونا و پیشگیری از ابتلا به این بیماری و همچنین جلوگیری از شیوع گسترده آن را، رعایت دستورالعملهای بهداشتی بویژه مشارکت مردم استان در استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی دانست و گفت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در این شرایط بحرانی و خطرناک از ترددهای غیر ضروری در مکانهای شلوغ، مراکز بهداشتی و درمانی، بازارها و بانکها خودداری کنند تا ضمن کنترل موج ششم بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد، بتوانیم با کمترین تلفات جانی از این موج عبور کنیم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



