طعم شیرین فرزند باجهاد دانشگاهی لرستان

طعم شیرین فرزند باجهاد دانشگاهی لرستان

به گزارش خ برگزاری صدا و سیما مرکز لرستان ، خانم برفی با همت متخصصان جهاد دانشگاهی لرستان توانسته بعد از ۲۰ سال صاحب یک فرزند پسر بشود.

مهدیه مریدی فلوشیپ نازایی این مرکز می‌گوید: در مرکز ما از روش‌های Ivf و IuI ومیکرو اینجوکشن در جهت درمان نازایی استفاده می‌شود.
سمیرا امیری کارشناس آزمایشگاه نیز بااشاره به انجام آزمایش‌های Dfi و Aui در این مرکز می‌گوید: تلاش کردیم تست‌های تخصصی در مورد ناباروری در این مرکز انجام شوند.

امین سلاحورزیان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان نیز گفت:با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شرکت‌های بیمه‌ای، مشکل بیمه حل شده و بیماران می‌توانند از طریق بیمه، هزینه‌های درمانی خود را دریافت کنند.

طبق آخرین آمار‌ها ۱۳ درصد از زوجین که در دوره بارداری و درسنین ۲۵ تا ۴۰ سالگی قرار دارند مشکل ناباروری دارند.
به عبارتی از ۲۶ میلیون زوج در کشور حدود ۴ میلیون نابارور هستند و نیازمند خدمات درمانی هستند.
تا کنون ۳۵ درصد از مراجعین مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان توانسته اند از طریق IvF صاحب فرزند شوند.



دانلود فیلم اصلی













برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2