ثبات قیمت‌ها با اجرای طرح ویژه نوروزی تعزیرات حکومتی گیلان

ثبات قیمت‌ها با اجرای طرح ویژه نوروزی تعزیرات حکومتی گیلان

به گزارش ؛ معاون اجرای احکام تعزیرات حکومتی گیلان گفت: طرح ویژه‌ی نوروزی تعزیرات حکومتی با هدف حفظ ثبات قیمت‌ها در بازار به ویژه مراکز عرضه‌ی کالا‌های اساسی و پوشاک آغاز شده و تا ۱۴ فروردین سال جدید ادامه دارد.

محمد ابراهیم کتابچی افزود: هر گروه بازرسی شامل ناظران مشترکی از تعزیرات، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج اصناف، گردشگری و پلیس اماکن است که فرایند توزیع و عرضه‌ی انواع کالا و خدمات بازار شب عید را نظارت می‌کند.

وی اضافه کرد: سامانه‌ی گویای ۱۳۵ و ۱۲۴ آماده‌ی دریافت گزارشات مردمی در خصوص تخلفات احتمالی در بازار. سراسر استان است.

رمضان اکبری رییس شعبه‌ی سوم ویژه‌ی رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز مرکز استان نیز موارد تخلف در حوزه‌ی بازار را فقط گرانفروشی ندانست و گفت: هرگونه رفتاری که شفافیت در روند نرخ گذاری و عرضه‌ی کالا را تحت تاتیر قرار دهد، مصداق تخلف تعزیراتی ست.

رمضان اکبری افزود: با فروشندگانی که علاوه بر گرانفروشی، برای فروش کالای واحد صنفی خود رسید خرید صادر نکنند و یا قیمت کالا را در معرض دید خریداران قرار ندهند ، یا کالا‌های قاچاق به فروش برسانند، طبق قانون برخورد می‌شود.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2