پرداخت تسهیلات چهار درصدی به دارندگان مجوز مشاغل خانگی

پرداخت تسهیلات چهار درصدی به دارندگان مجوز مشاغل خانگی

به گزارش معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: بر اساس قانون مشاغل خانگی ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاست‌های اشتغال زایی کشور است و این برنامه هرساله از طریق صدور مجوز‌ها و حمایت‌های مالی و تداوم یافته است.

معصومه فرجی افزود: ۱۰۶ مجوز فعالیت مشاغل خانگی در رسته‌های مختلف فرهنگی و هنری از آغاز امسال تاکنون در استان صادر شد.

او گفت: از این تعداد ۴۹ مجوز بصورت مستقل و ۵۵ مجوز پشتیبان حقیقی و دو مجوز پشتیبان حقوقی با اشتغال زایی ۵۹۱ نفر در سطح استان فعالیت می‌کنند.

فرجی ادامه داد: در مرحله نخست، برای دریافت تسهیلات وام چهار درصدی، ۹۲ طرح صاحبان مجوز مشاغل خانگی به مبلغ هفت میلیارد و ۴۸۳ میلیون ریال، ارائه و مصوب و به بانک‌های عامل (بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کارگران) ارجاع شد.

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: تاکنون هشتاد و ۶ نفر از صاحبان طرح‌ها موفق به دریافت وام تسهیلات شدند.

او افزود: با توجه به استقبال زیاد مراجعه کنندگان در مرحله اول، با هماهنگی‌های انجام شده با دفتر امورسرمایه گذاری و اشتغال استانداری، فرمانداری‌های استان ونیز اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله دوم دریافت طرح‌ها در حال انجام است که تا اواخر اسفند ماه امسال به طرح‌های مصوب، تسهیلات مذکور اهدا خواهد شد.

فرجی گفت: افراد زیادی (نظیر زنان و دختران) هستند که به دلیل عدم حضور در محیط خارج از خانه، عملا ظرفیت و توانمندی‌های بالای آن‌ها مورد استفاده قرار نگرفته است و نرخ مشارکت آن‌ها در فعالیت‌های اقتصادی بسیار اندک است و یا فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و افرادی که به هر دلیلی مایلند در خانه کار کنند و در محیط خانه بهتر و بیشتر فعالیت کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2