ورود بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد به زیباسازی ورودی ۲ شهر
بازرس کل این استان گفت: شهرداری های این دو شهر هرچه سریعتر باید در خصوص زیبا سازی ورودی شهرها برای ایام نوروز اقدام کنند.
محمدمهدی صالحی در بازدید از ورودی دو شهر یاسوج و سی سخت افزود: نقاط حادثهخیز در جاده های استان نیز توسط دستگاه های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر مرتفع شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید گفت: تمام شهرستانهای استان آمادگی کامل برای پذیرش مسافر در ایام نوروز را دارد.
محمد حسین زاده عنوان کرد: در ایام نوروز نظارت ها و گشت های مشترک بر مکان های گردشگری تشدید می شود.
عضو ستاد اجرایی خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی در تأسیسات گردشگری از مهم ترین برنامه های ستاد اجرایی خدمات سفر استان است.
حسین زاده بیان کرد: در صورت مجوز ستاد استانی کرونا جشن های نوروزی در ورودی شهرهای گردشگر پذیر استان نیز برگزار می شود.



