کالای ممنوعه‌ای که نگین خاورمیانه شد

کالای ممنوعه‌ای که نگین خاورمیانه شد

به گزارش دهکده خبری مرکز همدان ، پریسا آقاجانی، مدیرعامل این کارخانه در شهرک صنعتی بهاران می‌گوید: مشابه محصول تولیدیشان در ایران نبود ومن به همراه شریک کاری ام آقای حیدری با فکر کردن روی ۱۳۴۰ قلم کالای ممنوعه به فکر تولید محصولی افتادیم که تمام مواد اولیه اش در کشورمان موجود است.

این کارآفرین ادامه داد: پس از انتخاب نوع محصول به فکر پیدا کردن مکانی برای تولیدش بودیم پس کارخانه‌ای راکد و غیرفعال را پیدا کردیم که بی استفاده بود.

وی همچنین از اشتغال زایی برای ۴۰ نفر می‌گوید: اولویت کار در کارخانه ما با مددجویان و افراد آسیب دیده‌ای است که جایی برای کار کردن نیافته اند، پس نظرمان این شد که با دادن کار به آن‌ها جلوی انحرافات احتمالی ناشی از بیکاری را خواهیم گرفت.

ظرفیت تولیدی این واحد صنعتی ماهانه ۵۰ تن است و محصولاتش به کشور‌های عراق؛ افغانستان؛ پاکستان؛ لبنان و سوریه صادر می‌شود.



دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2