ادامه رصد بازار با گشت‌های مشترک تعزیرات

ادامه رصد بازار با گشت‌های مشترک تعزیرات

به گزارش خبرنگار دهکده خبر، آقای قربانی نماینده فرمانداری با اشاره به اینکه در آستانه شب عید نظارت‌ها بر بازار به ویژه عرضه کالا‌های اساسی افزایش یافته است، گفت: امروز به همراه بازرسان اصناف، قاضی تعزیرات، بازرس مرکز بهداشت تهران، سازمان صمت و جهاد کشاورزی از یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران بازدید کردیم.
در بازدید به یکی از انبار‌های مخفی برخورد کردیم که مملو از برنج‌های داخلی بود و این درحالی است که براساس نظارت‌های مخفی بازرسان اصناف در روز‌های گذشته هیچ برنجی در قفسه‌های فروشگاه عرضه نمی‌شد.
براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، برنج مرغوب و درجه یک طارم باید به قیمت ۶۵ هزار تومان در هر کیلو به فروش برسد، اما در انبار مخفی بر روی کیسه‌های برنج قیمت ۸۹ هزار و ۹۰۰ تومان درج شده بود و حتی به این قیمت هم عرضه نمی‌شد.
آقای کریمی معاون بازرگانی این فروشگاه زنجیره‌ای در تشریح علت انبار این برنج‌ها گفت:، چون موظف به رعایت مصوبه تنظیم بازار بودیم از شرکت فروشنده برنج درخواست کردیم قیمت‌ها را اصلاح کند، به همین دلیل در این انبار قرار داده ایم.
با این همه آقای ضاربیان رئیس شعبه ۶۲ تعزیرات حکومتی تهران با بیان اینکه این اقدام فروشگاه احتکار محسوب می‌شود، گفت: این فروشگاه باید برنج‌ها را به قیمت مصوب توزیع کند و پرونده تخلفی نیز برای مدیریت این فروشگاه تشکیل می‌شود.
تخلف دیگر این فروشگاه زنجیره‌ای، گرانفروشی اغلب اجناس آن بود برای مثال خرما به وزن ۷۵۰ گرم را ۷۵ هزار تومان می‌فروخت در حالی که قیمت مصوب آن ۴۲ هزار تومان است.
همچنین سیب زمینی که قیمت مصوب آن حدود ۱۰ هزار تومان است با قرار دادن در یک بسته به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسید. برای این تخلف‌ها نیز جریمه تعیین شد.
مردم در صورت مشاهده موارد گرانفروشی و دیگر تخلف‌های صنفی، شکایاتشان را با سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی تهران در میان بگذارند.

دانلود فیلم اصلی










برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2