افزایش کشف کالای قاچاق در دلیجان

افزایش کشف کالای قاچاق در دلیجان

به گزارش ؛ فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان گفت: کشف کالای قاچاق در این شهرستان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد افزایش یافته است.

سرهنگ «مجتبی جمالی» در نشست با اصحاب رسانه دلیجان، افزود: ۴۷۸ میلیارد و ۳۶۳ میلیون ریال کالای قاچاق امسال در در ورودی این شهرستان کشف و ضبط شد و ۱۵۶ قاچاقچی کالا دستگیر و به اداره تعزیرات این شهرستان معرفی شدند.

وی با اشاره به افزایش ۱۴ درصدی کشفیات انواع سرقت‌ها در سال جاری در دلیجان بیان کرد: ۲۹۳ سارق امسال در این شهرستان دستگیر شدند و ۵۰۴ فقره سرقت نیز کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان با اشاره به کشف حدود سه هزار و ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در دلیجان اظهار داشت: ۷۰ قاچاقچی مواد مخدر و ۵۳۲ معتاد در این شهرستان دستگیر شدند.

وی افزود: ۲۶۱ دستگاه موتور سیکلت و یکهزار و ۱۷۰ دستگاه خودرو از ابتدای امسال در این شهرستان توقیف شده است.

سرهنگ جمالی ادامه داد: ۳۵ واحد صنفی متخلف نسبت به به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دلیجان مهر و موم شدند و ۹۳۳ فقره تذکر به واحدهای صنفی متخلف نیز ابلاغ شد.

وی با اشاره به مصالحه ۷۲ درصدی پرونده‌های ارجاعی به واحدهای مشاوره مستقر در کلانتری ۱۱ دلیجان گفت: نزاع، درگیری، و مشکلات خانوادگی بیشترین حجم پرونده‌ها را شامل می شود.

این مقام انتظامی با تاکید بر برخورد قاطعانه با برهم زنندگان امنیت و آرامش مردم، افزود: شماره تماس های ۱۱۰ و ۱۹۷ به صورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار شهروندان است.

سرهنگ جمالی ، تشدید اقدامات انتظامی در پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر، شناسایی و رصد فعالیت سوداگران مواد مخدر، تدبیر امنیت در ورودی و خروجی شهر ، کنترل و مهار معتادان متجاهر و پیشگیری از سرقت را مهمترین برنامه های نیروی انتظامی دلیجان در سال آینده عنوان کرد.

شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با ۵۰ هزار نفر جمعیت در مسیر راه اصلی استان‌های جنوبی و شرقی با استان‌های شمالی و مرکز واقع شده است.





برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2