کرونا یک بوشهری دیگر را به کام مرگ کشاند

کرونا یک بوشهری دیگر را به کام مرگ کشاند

دکتر حسن ملکی‌زاده گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر امروز (چهارشنبه ۲۵ اسفند) ۷۸ نفر است، که ۲۶ نفر از آن‌ها بیمار جدید هستند که در ۲۴ ساعت گذشته بستری شده‌اند و ابتلای ۴ نفرشان به کرونا قطعی است.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، افزود: از این تعداد، ۵ نفرشان در وضعیت حاد کرونایی قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به ثبت یک فوتی بر اثر کرونا در شبانه روز گذشته گفت: مورد مذکور آقایی ۸۱ ساله با سابقه بیماری دیابت و فشار خون بوده است.

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای ۹ نفرشان به کرونا قطعی بوده است.

دکترملکی‌زاده گفت: از ابتدای شیوع همه گیری کرونا در استان بوشهر تا کنون ۱۰۳ هزار و ۷۹ نفر در استان به این ویروس مبتلا شده‌اند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2