آغاز تخریب یک ساختمان ۶ طبقه غیر مجاز در زیارت گرگان

آغاز تخریب یک ساختمان ۶ طبقه غیر مجاز در زیارت گرگان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: با وجود بار‌ها اخطار و صدور توقف کار، مالک این ساختمان همچنان به ساخت و ساز در دل جنگل‌های زیارت گرگان ادامه داد و امروز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ حفظ کاربری زمین‌های کشاورزی و باغی، کار تخریب این بنای ۶ طبقه آغاز شد.
محمود اسپانلو افزود: این بنا در دل ِ جنگل و در سراشیبی قرار دارد و دسترسی به آن با لودر و بیل مکانیکی فراهم نیست و به همین علت کار تخریب این سازه بتنی با استفاده از پیکور و پتک آغاز شده و تاکنون سقف دو طبقه آن تخریب شده است.
دادستان مرکز استان، با اشاره به زمان بر بودن تخریب این بنا گفت: کیفیت بالای مصالح و بتون به کار رفته در بنا‌های غیرمجاز ساخته شده در زیارت، علت کُندی تخریب این بناهاست و به همین علت امور اراضی استان در حال مذاکره با یک شرکت برای بررسی راهکار‌های سریع و کم خطر تخریب این بناهاست.
محمود اسپانلو افزود: در ایام نوروز که احتمال ساخت و ساز‌های غیرمجاز و تغییر کاربری وجود دارد ایست و بازرسی در روستا‌های ییلاقی استان به ویژه زیارت برای جلوگیری از انتقال مصالح بیشتر می‌شود و همچنین گشت‌های نظارتی برای جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و روستا‌های ییلاقی استان فعال می‌شود.
اسپانلو بار دیگر با تاکید بر این که مصمم بودن دستگاه قضایی بر تخریب بنا‌های غیرمجاز گفت: دستگاه‌های متولی مانند امور اراضی، آب منطقه‌ای و منابع طبیعی هم اگر در انجام وظیفه خود در جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز کوتاهی کنند، با پرونده ترک فعل مواجه خواهند شد.
اسپانلو گفت: هم اکنون نیز در دادسرای مرکز استان برای ۴ تَن از مدیران سابق و فعلی دستگاه‌های متولی که در پیشگیری و برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز کوتاهی کرده اند، پرونده تشکیل شده و در مرحله تحقیقات و رسیدگی است.
امسال ۲۵۴ مورد ساخت و ساز غیرمجاز که در ۱۳۰ هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی استان ساخته شده بود، تخریب شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2