جهش تولید در ۲۳۶ هزار هکتار زمین کشاورزی در آذربایجان غربی

جهش تولید در ۲۳۶ هزار هکتار زمین کشاورزی در آذربایجان غربی



به گزارش


پرویز وحدت روز پنجشنبه افزود: ۱۵۶ هزار و ۵۵۹ هکتار از اراضی استان در این طرح زیر کشت گندم قرار گرفته است که در یک هزار و ۱۴۴ روستا اجرایی شده و ۱۶ هزار و ۷۷۹ کشاورز در اجرای آن مشارکت دارند.


وی با بیان اینکه مقرر است مقداری گیاهان جدید علوفه ای و روغنی وارد طرح شود، اضافه کرد: تاکنون حدود سه تن نخود علوفه ای وارد استان و کشت آن انجام شده است.


وی ادامه داد: این محصول یارانه‌دار است و پیگیر کشت آن در چندین شهرستان هستیم و بخاطر کمبود علوفه کشت آن بسیار مهم به شمار می رود.


سرپرست معاونت بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: در مرحله دوم کشت محصولات علوفه ای ۱۶ تن به ما ابلاغ شده است و مکاتبات لازم برای کشت بهاره محصول آماده می شویم.


وحدت درباره درخواست تخصیص سموم نیز گفت: پیگیر خرید آن هستیم و نزدیک به ۳۶۰ تن سم مختلف تخصیص داده شده است.


وی با بیان اینکه باید ۳۸ درصد سطوح اجرایی استان زیر آیش سبز قرار گیرد، افزود: کشت محصولات علوفه ای جدید و حبوبات در این زمینه در دستور قرار دارد و ۴۰ هزار هکتار باید زیر ایش سبز باشد.


سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: تا کنون با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار ۵۳ دستگاه ادوات کشاورزی خریداری شده است که ۳۰ دستگاه کارنده مستقیم است که گام بسیار مهمی است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2