برخورد قاطع با متجاوزان به عرصه‌های ملی و منابع طبیعی

برخورد قاطع با متجاوزان به عرصه‌های ملی و منابع طبیعی


به گزارش دهکده خبر، سردار "مهدی معصوم بیگی" گفت: همه ساله با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی پدیده شوم زمین خواری افرد فرصت طلب و سودجو نیز افزایش می‌یابد که در این راستا پلیس پیشگیری و یگان‌های حفاظت در سراسر کشور با پایش مستمر، کنترل، نظارت، پیگیری و هم‌افزایی اطلاعاتی با سازمان‌های حفاظت شونده، افزایش گشت‌های خودرویی و پیاده؛ آمادگی خود را به بالاترین سطح افزایش داده است تا به پشتوانه قانون و احکام قضائی با متخلفان به صورت قاطع برخورد کند.
این مقام ارشد انتظامی گفت: همکارانم در یگان‌های حفاظت از سازمان ملی زمین و مسکن، جنگل‌ها و مراتع و امور اراضی ماموریت دارند همزمان با انجام وظایف سازمانی و محوله، در راستای حراست از سرمایه‌های ملی و متعلق به مردم عزیزمان در سراسر کشور و به کارگیری سامانه‌های در اختیار و تلاش حداکثری و همچنین اجرای طرح‌های متعدد انتظام بخشی، امنیت پایدار در این خصوص را تامین کنند.
سردار معصوم بیگی تصریح کرد: اراضی ملی از منابع اصلی برای توسعه و آبادانی کشور است لذا برخورد قاطع با متجاوزان به این اراضی علاوه بر مقابله انتظامی نیازمند عزم همگانی است.
رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کشور خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی علاوه بر تماس با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ برای اعلام هرگونه تجاوز به عرصه‌های ملی و طبیعی می‌توانند با سامانه‌های ۱۶۵۶ سازمان ملی زمین و مسکن، سامانه ۱۵۰۴ و ۱۳۹ سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری و سامانه ۱۳۱ سازمان امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی در سراسر کشور در ارتباط باشند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2