ساماندهی ۳ هزار تولیدکننده کپو در دزفول

ساماندهی ۳ هزار تولیدکننده کپو در دزفول

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، عباس چراغ چشم با اشاره به شرایط ایجاد اشتغال‌های خانگی و کوچک در حوزه میراث فرهنگی گفت: برنامه ریزی‌های انجام شده برای ساماندهی ۶ هزار خانوار تولیدکننده کپو در سال آینده اجرایی خواهد شد.

وی به اجرای دقیق برنامه‌ها برای ثبت دزفول به عنوان "شهر جهانی کپو" اشاره کرد و افزود: تلاش‌ها برای ثبت جهانی "پل ساسانی" ادامه دارد و مراحل اولیه ثبت این پل به عنوان تنها پل آجری پابرجای جهان در سازمان یونسکو در حال پیگیری است.

چراغ چشم درخصوص برنامه‌های این اداره برای نوروز ۱۴۰۱ گفت: کمپ‌های نوروزی و مدارس در شهر‌های ۱۰ گانه دزفول با همکاری شهرداری‌ها و اداره آموزش و پرورش آماده سازی شده اند.


بیشتر بخوانید: رونق کپوبافی با فعالیت سه هزار هنرمند دزفولی


رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول آماده سازی اماکن مذهبی و بقاع با تلاش اداره اوقاف به منظور میزبانی از مسافران نوروزی را الزامی دانست و ادامه داد: با توجه به استقبال مسافران از بقعه منصوب به یعقوب لیث صفاری، بخشداری چغامیش نیز باید برنامه ریزی و تدابیر لازم برای پذیرایی از مسافران را انجام دهد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2