مشارکت ۳۵ تیم در طرح سلامت نوروزی کردستان

مشارکت ۳۵ تیم در طرح سلامت نوروزی کردستان

دکتر بهروز اخوان اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی با اولویت مدیریت بیماری کووید ۱۹ سویه اُمیکرون در استان آغاز شده است.

وی افزود: در طرح سلامت نوروزی ۲۰۲ نفر کارشناس بهداشت محیط در قالب ۳۵ تیم نظارتی شرکت داشته و تشدید نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از همه مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی و بین راهی توسط کارشناسان و بازرسان سلامت محیط انجام می‌شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: این برنامه در سراسر استان از ۲۵ اسفند امسال آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ادامه دارد.

دکتر اخوان در ادامه به فعالیت ۱۶ نفر از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در این ایام به صورت آنکال حوادث شیمیایی درقالب ۴ تیم اشاره کرد و افزود: همواره و مخصوصا در این ایام با پاسخگویی شبانه روزی از طریق سامانه شکایات مردمی بهداشت ۱۹۰ در خدمت مسافرین نوروزی و مردم استان هستیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2