توجه به علاج بخشی کارون بزرگ

توجه به علاج بخشی کارون بزرگ

به گزارش، محمد جوانبخت در مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: بهره وری در مصرف آب از جمله در آب شرب و توجه و پیگیری جدی پروژه‌های اولویت‌دار باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود:مناسب‌ترین زمان مصرف و بهره‌برداری از آب را باید بتوانیم تشخیص دهیم، تشخیص دادن این زمان هنر است، این در حالیست که در خوزستان زمان‌های مناسب برای رهاسازی و مصرف شاید به دقت رعایت نشده که دلیل آن می‌تواند انتقادات و یا مسائلی باشد که از سال‌های قبل منتقل شده است.

جوانبخت ادامه داد: طرح‌های زیادی داریم که نیاز به توجه دارد که بخشی از آن‌ها در خوزستان است از جمله دستور رییس جمهوری برای رسیدگی به مساله آب و فاضلاب که اعتباراتی نیز به آن اختصاص داده شده و به تدریج به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران بیان کرد:آبرسانی، جمع‌آوری فاضلاب و طرح بزرگ کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری از طرح های مورد تاکید وزارت نیرو در خوزستان است .

جوانبخت گفت: در تخصیص‌ها سهم خوبی به محیط زیست داده می‌شود، اما این سهم در زمان تقسیم آب فراموش می‌شود.

وی افزود: در پایین دست خوزستان چند حوضه آبریز بزرگ قرار دارد که ضرورت مدیریت یکپارچه و به هم پیوسته را ایجاب می‌کند، البته این نوع مدیریت در ساختار وزارت نیرو ایجاد شده که به توزیع عادلانه آب و رساندن آب به بخش مصرف کمک می‌کند.

مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آّب ایران ادامه داد: یکی از مزیت‌های خوزستان کشاورزی است، اما به شرط تامین آب، اعمال محدودیت مطلوب وزارت نیرو نیست، اما وقتی منابع محدود باشد، اولویت نخست تامین آب شرب خواهد بود.

در این مراسم با تقدیر از تلاش فرهاد ایزدجو، مدیر عامل پیشین، عباس صدریان فر به عنوان مدیر عامل جدید سازمان آب و برق خوزستان منصوب شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2