وقوع فاجعه انسانی در یمن با چراغ سبز آمریکا

وقوع فاجعه انسانی در یمن با چراغ سبز آمریکا

به گزارش به نقل از خانه ملت, زهره الهیان با اشاره به هشتصد حمله هوایی به یمن طی چهارماه اخیر و در سایه جنگ اوکراین گفت: در حالی که همه توجه جهان و رسانه های زنجیره ای به اوکراین و شرق اروپا است، ائتلاف سعودی-عبری با چراغ سبز آمریکا فاجعه انسانی بزرگ را در یمن رقم زده اند و بحران انسانی علیه مردم بی دفاع این کشور ایجاد شده است.
وی افزود: حمله به زیرساخت ها، مدارس، بیمارستان ها و شهرها در حالی انجام می شود که رسانه های دنیا لحظه به لحظه اخبار اوکراین را مخابره می کنند اما هیچ حساسیتی به وضعیت مردم یمن ندارند و سازمان های بین المللی سالها در این باره سکوت اختیار کرده اند و کشورهای مدعی حقوق بشر هم چشم های خود را در برابر جنایات تحمیلی علیه مردم یمن بسته اند و حتی از آن حمایت می کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: لازم است وزارت خارجه در مجامع بین المللی، صدای مردم یمن را به دنیا برساند و سازمان های مردم نهاد نیز واکنش جدی در این باره نشان دهند و با پوشش رسانه مانع ادامه این جنایت شوند تا شاید جان هزاران هزار زن و کودکی که در یمن در مواجه با گرسنگی و بیماری های واگیردار هستند، نجات پیدا کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2