اختصاص اعتبار برای توسعه شبکه فاضلاب مراغه

اختصاص اعتبار برای توسعه شبکه فاضلاب مراغه

به گزارش دهکده خبر مرکز آذربایجان شرقی، فرماندار شهرستان ویژه مراغه در بازدید از تصفیه‌خانه مراغه گفت : با اعتبار اختصاص یافته اجرای مدول سوم ، طرح توسعه و اصلاح شبکه آب و فاضلاب مراغه اجرا می شود .


داود اسدیان افزود : ساخت مدول سوم تصفه خانه فاضلاب مراغه به ظرفیت 350 لیتر در ثانیه از سال آینده آغاز می شود .


وی افزود : همچنین طرح توسعه شبکه آب و فاضلاب در شهرک های تازه احداث اجرا و شبکه سنتی فاضلاب شهر مراغه اصلاح و بازسازی می شود .


به گفته فرماندار شهرستان ویژه مراغه ، با اجرای این طرح شهر مراغه تا 30 سال آینده مشکل شبکه و تصفیه خانه فاضلاب نخواهد داشت .


اسدیان گفت : این اعتبار به صورت ویژه از محل ماده 23 بودجه سال ۱۴۰۱ برای توسعه و اصلاح شبکه فاضلاب مراغه تخصیص یافته است .


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مراغه نیزگفت : 7 طرح توسعه آب و فاضلاب شهری و 15 طرح آبرسانی و فاضلاب روستایی امسال در مراغه اجرا شده است .


سلیمانی افزود : امسال 5 کیلومتر شبکه آب اجرا و 12 کیلومتر از شبکه فرسوده آب و 8 کیلومتر شبکه سنتی فاضلاب در شهر مراغه اصلاح و نوسازی شده است .


وی گفت : هم اکنون 88 میلیارد تومان طرح آبرسانی در شهرستان مراغه اجرا می شود .



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2