ابتلای ۲۱ نفر به کرونا و فوت یک بیمار در چهارمحال و بختیاری

ابتلای ۲۱ نفر به کرونا و فوت یک بیمار در چهارمحال و بختیاری

به گزارش، رئیس مرکز بهداشت استان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ نفر با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که نتیجه آزمایش ۱۱ نفر از مراجعه کنندگان سرپایی مثبت و آزمایش ۱۰ نفر از بیماران بستری در مراکز درمانی هم مثبت اعلام شد.

علی احمدی افزود: با فوت یک نفر در شبانه روز گذشته بر اثر کرونا در استان، مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلا به بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری به یکهزار و ۸۳۹ نفر رسید.

وی، تعداد افراد بستری در مراکز درمانی استان را ۷۱ نفر اعلام کرد و گفت: هم اکنون هفت بیمار با شرایط وخیم در بخش‌های ویژه مراکز درمانی بستری استان هستند.

سرپرست معاونت بهداشت علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان تاکنون ۲۸۹ هزار و ۳۹۲ آزمایش پی سی آر از بیماران مشکوک به کرونا گرفته شده که نتیجه آزمایش ۹۷ هزار و ۱۳۸ نفر مثبت اعلام شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2