توقیف اتوبوس مسافربری در ایذه

توقیف اتوبوس مسافربری در ایذه

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، کامران بهرامی داشتن تاییدیه فنی برای اتوبوس‌های مسافربری فعال در ناوگان حمل و نقل عمومی را ضروری دانست و گفت: این اتوبوس توقیف شده از مبدا اهواز به مقصد اصفهان در حرکت بود که به دلیل نداشتن تاییدیه فنی، از ثبت ساعت و اعلام به پلیس خودداری کرده بود.

وی به توقیف این خودرو در پلیس راه ایذه و درخواست اتوبوس جایگزین برای انتقال مسافران اشاره کرد و افزود: برخی رانندگان به دلیل نقص فنی خودرو و نداشتن تاییدیه فنی مرتکب ثبت نکردن ساعت می‌شوند که درصورت وقوع هرگونه حادثه حین جابه‌جایی مسافران، از حمایت‌های بیمه محروم می‌شوند.

بهرامی می‌گوید: با رانندگان اتوبوس‌هایی که تاییدیه فنی خودرو ندارند و از ثبت ساعت در پلیس راه خودداری می‌کنند، برخورد جدی و قانونی می‌شود و خودروی آن‌ها توقیف خواهد شد.


بیشتر بخوانید: توقیف خودرو حمل غیر مجاز چوب در شوش


رئیس پلیس راه ایذه از مسافران خواست؛ برای سلامت و رفاه خود در سفر مشکلاتی مانند؛ تخلف‌های راننده، مشکل سیستم سرمایشی و گرمایشی، ثبت نکردن ساعت، رفتار نامناسب با مسافر و... را از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ گزارش دهند و همیار پلیس باشند تا سطح کیفی خدمات به مسافران و امنیت سفر‌ها افزایش یابد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2