باند کلاهبرداران رسید‌ سازهای جعلی در کرمانشاه به دام افتاد

باند کلاهبرداران رسید‌ سازهای جعلی در کرمانشاه به دام افتاد

رئیس پلیس فتا استان گفت: با اعلام شکایت برخی از شهروندان و مراجعه آنها به پلیس فتا مشخص شد این یک باندکلاهبرداری از طریق سایت دیوار و دیگر سایت‌های فروش، اقدام به خرید اجناس کرده و پولی به حساب فروشندگان واریز نشده است.

سرهنگ علی عباسی کسانی گفت: پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شده که کلاهبرداران با استفاده از اپلیکیشن اقدام به ساخت رسید ساز‌های جعلی کرده اند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه هیچگونه شماره‌ تلفن از کلاهبرداران در دست نبود افزود: با اقدامات فنی انجام شده بعضی از کلاهبرداران شناسایی شدند.

سرهنگ کسانی با بیان اینکه یک کلاهبردار با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد اظهار داشت: این فرد پس از مواجه با مستندات به کلاهبرداری اعتراف کرد.

وی گفت: با شناسایی سایر همدستان این کلاهبردار نفر اصلی هم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: تعداد ۲۰ نفر از همشهریان در این رابطه شکایت کردند و میزان کلاهبرداری صورت گرفته تاکنون بیش از ۴میلیارد ریال بوده است.

وی از مردم خواست تا در موقع فروش اجناس تنها به پیامک‌های جعلی اکتفا نکنند و دقت کنند تا فرد خریدار را بصورت حضوری ببینند.
وی گفت: پلیس فتا بصورت ۲۴ ساعته فعال است و مردم میتوانند از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ با این مرکز درارتباط باشند



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2