معدوم سازی بیش از ۶ تُن موادغذایی فاسد در خوزستان

معدوم سازی بیش از ۶ تُن موادغذایی فاسد در خوزستان

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه این طرح از ۲۵ اسفندماه سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین‌ماه امسال ادامه خواهد داشت، گفت: تاکنون از ۷ هزار و ۲۰۰ واحد صنفی بازدید شده و ۳۴۰ متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

مهران معلم به نظارت مستمر بازرسان سلامت محیط و کار در ساعت‌های اداری و غیراداری بر بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی اشاره کرد و افزود: پیگیری‌های لازم برای رفع نواقص بهداشتی انجام می‌شود.

وی می‌گوید: در طرح بسیج سلامت نوروزی رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای مقابله با کرونا شامل؛ تهویه مناسب، رعایت فاصله‌گذاری، استفاده از ماسک و داشتن کارت تزریق ۳ نوبت واکسن یا تکمیل واکسیناسیون در همه اصناف به خصوص اصناف حساس مورد بررسی قرار می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: کشف و معدوم سازی موادغذایی فاسد در اهواز


معلم با اشاره به مجهز بودن گروه‌های بازرسی بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل سنجش مواد غذایی، ادامه داد: تاکنون ۲ هزار و ۸۵۷ مورد سنجش انجام شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2