شهرهای بزرگ با مشکل اقامت مسافران مواجه شده‌اند

شهرهای بزرگ با مشکل اقامت مسافران مواجه شده‌اند

به گزارش وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور از تکمیل 100 درصدی ظرفیت مراکز رسمی اقامتی، سیاحتی، زیارتی کشور تا سومین روز از تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ خبر داد.
سیدعزت‌الله ضرغامی در حاشیه بازدید از غار تاریخی دانیال سلمان‌شهر در استان مازندران با اشاره به افزایش سفرهای نوروزی پس از دو سال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا، افزود: هم‌اکنون شهرهای بزرگ زیارتی و سیاحتی کشور با مشکل اقامت و اسکان مسافران و گردشگران مواجه هستند.

وی افزود: با توجه به حجم بالای گردشگران و مسافران نوروزی، باید به تقویت زیرساخت‌ها نیز اهتمام بیشتری داشته باشیم. بنابراین یکی از برنامه‌های مهم این وزارتخانه توجه به زیرساخت‌ها و تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری در سال ۱۴۰۱ است.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای توزیع سفر و پرهیز از ازدحام جمعیت در هر استان شهرهای مکمل را معرفی کرده که بنا بر اعلام ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در استان‌های پرمسافر همچون فارس، بوشهر، هرمزگان، یزد، اصفهان و شهرهای شمالی ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی تکمیل شده است و از اماکن اضطراری همچون مدارس، حسینیه‌ها و سالن‌های ورزشی برای اسکان مسافران نوروزی استفاده می‌شود.
وی گفت : بازدید از موزه‌ها، کاخ موزه‌ها، مراکز دیدنی و پارک‌های کشور در روزهای اول و دوم فروردین‌ماه چهار برابر سال گذشته بود.
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین گفت: استان‌های تهران، فارس، اصفهان و استان‌های شمالی کشور بیشترین بازدید و سفر را تا کنون داشته‌اند.





برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2