افزایش ۱۵ درصدی جابه جایی مسافر در البرز

افزایش ۱۵ درصدی جابه جایی مسافر در البرز

به گزارش دهکده خبر، مرکز البرز، «میثم قدمی» گفت: از ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۰ تا سوم فروردین ماه جاری در مجموع ۴۲ هزارو ۶۳۳ مسافر با استفاده از اتوبوس، مینی بوس و سواری بین شهری به مناطق مختلف کشور جابه جا شدند که از افزایش ۱۵ درصدی نسبت به پارسال برخورداراست.

وی افزود: همزمان با طرح نوروزی افزون بر رعایت دستور العمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا اقدامات مناسبی برای ایمنی و سلامت مسافران در پایانه‌های مسافری استان البرز اتخاذ شده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: طی ۲ سال گذشته به واسطه شیوع کرونا شاهد کاهش محسوس تعداد سفر‌ها به ویژه سفر‌های نوروزی بودیم و جابه جایی مسافران از طریق اتوبوس، سواری و مینی بوس به میزان قابل توجهی کاهش داشت.

قدمی گفت: امسال با اجرای واکسیناسیون عمومی کرونا بسیاری از محدودیت‌ها برداشته شده و مردم با خیال راحت تری برای رفتن به سفر‌های نوروزی برنامه ریزی کردند.

وی افزود: اکنون۳۰۰ دستگاه اتوبوس، ۵۰۰ دستگاه مینی بوس و ۴۰۰ دستگاه خودرو سواری در قالب ۲۸ شرکت حمل و نقلی در استان البرز به مسافران خدمات ارائه می‌دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مردم واکسیناسیون خود را تکمیل کرده اند محدودیت استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی نیز تقلیل یافته است.

قدمی تاکید کرد: همزمان با تعطیلات نوروزی تعدادسرویس‌های حمل و نقل دراستان البرز افزایش یافته است.

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز یادآورشد: طرح‌های نظارتی با هدف پیشگیری از شیوع کرونا و تخلفات رانندگان در ناوگان حمل و نقل عمومی استان البرز تشدیدشده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2