جلسه شئونات فرهنگی با محوریت ماه رمضان
به گزارش ،حجت الاسلام قاسم خانی امام جمعه خوی در این جلسه ماه مبارک رمضان را فرصت طلایی برای انس با قرآن وترویج اعمال نیک و معنویات در جامعه دانست و گفت : رعایت شئونات و حرمت ماه مبارک رمضان و دستگیری از نیازمندان باید در اولویت برنامه های مردم در این ماه و ضیافت الهی باشد .
وی همچنین برضرورت فضاسازی عمومی شهر های شهرستان خوی متناسب با ماه ضیافت الهی با مشارکت شهرداریها تاکید کرد .
نجف زاده نماینده مردم خوی و چایپاره نیز در این جلسه با تاکید برضرورت تامین نیاز های اساسی مردم و روزه داران در ماه مبارک رمضان توسعه فعالیتهای قرآنی و گسترش سفره های اطعام و افطاری در ماه مبارک رمضان را متناسب با فرهنگ مردم خوی ضرور دانست .
حجت الاسلام محمدلو رئیساداره تبلیغات اسلامی خوی هم در این جلسه از برگزاری مراسم بزرگ جمع خوانی قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد و گفت : همزمان با این ماه مبرک بیش از 120 برنامه ففرهنگی و قرآنی با مشارکت دستگاههای فرهنگی شهرستان برگزار می شود .
وی دیدار و نشست امام جمعه ، فرماندار ،؛ نماینده و مسئولان شهرستان با مردم 30 منطقه در شبهای بعد از افطاررا ازمهمترین برنامه شبهای رمضان در خوی در جهت رفع مشکلات مردم از نزدیک اعلام کرد .



