پلمپ ۱۴ واحد صنفی در قم به دلیل تخلفات بهداشتی

پلمپ ۱۴ واحد صنفی در قم به دلیل تخلفات بهداشتی

به گزارش ، کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ۴۰۰ آغاز شده است گفت: در این مدت ۶ هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی صورت گرفته است.

آقای دبیری با بیان اینکه تاکنون ۸۳۲ مورد اخطاریه بهداشتی برای اماکن صادر شده است افزود: تاکنون ۱۴ واحد صنفی متخلف پلمپ و ۷۸ واحد هم غیر فعال شده است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۸۰۷ مورد کنترل کیفی آب شرب وکلر سنجی انجام شده و هزار و ۸۹۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف جمع‌آوری و از چرخه مصرف خارج شده است.

کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اهمیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا امروز به ۶۰ مورد گزارش مردمی هم رسیدگی شده است.

آقای دبیری از همشهریان و مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی واحد‌های اغذیه فروشی و اماکن عمومی مراتب را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2