بزرگترین مجموعه بیمه تکمیلی را فراهم کرده ایم

بزرگترین مجموعه بیمه تکمیلی را فراهم کرده ایم

دکتر قاضی زاده هاشمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار با اشاره بر لزوم توسعه سلامت الکترونیک و نظام ارجاع اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ با وجود منابع ۳۵۰۰ میلیارد تومانی، ۶۷۰۰ میلیارد تومان هزینه داشتیم که برای رفع این بدهی‌ها به سمت تنظیم سامانه الکترونیک می‌رویم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: عمده خدمات بنیاد شهید از بخش خصوصی تامین می‌شود و برای ساماندهی هزینه‌های سلامت در حال ایجاد تغییرات ساختاری و مدیریتی و تفاهم با وزارت بهداشت هستیم، خانه‌های ایثار را به مراکز درمانی تبدیل خواهیم کرد و تعداد تخت‌های روانپزشکی را تا ۳۰۰۰ تخت افزایش می‌دهیم.

دکتر قاضی زاده هاشمی ضمن اشاره به وجود ۶۰ هزار بیمار اعصاب و روان و ۲۰۰ هزار جانباز در کشور گفت: پیشنهاد دادیم دوره‌های PTSD برای متخصصین ارائه شود که برای درمان عوارض ناشی از جنگ در این حوزه موثر خواهد بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2