تامین مرغ و آرد مورد نیاز هرمزگان در ایام نوروز

تامین مرغ و آرد مورد نیاز هرمزگان در ایام نوروز

به گزارش علی فیروزی افزود: از ۲۷ اسفند ماه به طور میانگین روزانه ۱۶۰ تن مرغ گرم در استان توزیع شده و همچنین ۷۵۰ تن نیز مرغ منجمد عرضه شده است.
وی گفت: قیمت مرغ گرم در استان ۳۱ هزار تومان و مرغ منجمد ۲۰ هزار تومان است که پایین‌تر از میانگین قیمت کشوری است.
فیروزی افزود: بازار استان به صورت روزانه رصد می‌شود تا کمبودی در بازار نباشد.
وی درباره فعالیت نانوایی‌ها در استان در ایام نوروز گفت: ۲۹۱ واحد نانوایی معادل ۲۲ درصد کل نانوایی‌های استان در طول ایام عید کشیک هستند.
معاون استاندار هرمزگان افزود: روزانه ۵۶۰ تن آرد برای این نانوایی‌ها اختصاص یافته است و ۳۵۰ تن نیز آرد اضافی برای رفع هر گونه کمبود به نانوایی‌های کشیک تحویل شده است.
فیروزی گفت: هیچ گونه کمبودی در تامین آرد و نان مورد نیاز استان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید؛ معاون استاندار هرمزگان: ذخیره سازی کالا‌های اساسی مطلوب است
معاون توسعه بازرگانی جهادکشاورزی هرمزگان نیز گفت: نیاز روزانه بازار استان به مرغ گرم ۱۱۰ تا ۱۴۰ تن است که اکنون بیش از ۱۶۰ تن مرغ گرم در استان کشتار و روزانه توزیع می‌شود.
مسعود رمضانپور افزود: برای رفع هرگونه کمبود، توزیع مرغ منجمد نیز در استان ادامه دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2