بازدید بیش از 93 هزار گردشگر از جاذبه های تاریخی و گردشگری مهاباد

بازدید بیش از 93 هزار گردشگر از جاذبه های تاریخی و گردشگری مهاباد

به گزارش سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مهاباد گفت: در هشت روز اول امسال‌ 93 هزار و 544 نفر از جاذبه ‌های تاریخی و گردشگری شهرستان مهاباد دیدن کرده‌اند.

ناصرصدفی افزود: در این مدت 13 هزار و 700 نفر از غار سهولان، دو هزار و 265 نفر از سایت پرنده ‌نگری تالاب کانی برازان و 478 نفر از موزه‌ های شهرستان مهاباد دیدن کرده‌اند.

صدفی تصریح کرد: در هشت روز اول امسال سه هزار و 454 نفر روز نیز در مراکز اقامتی و مهمانپذیرهای این شهرستان دست کم یک روز اقامت داشته‌اند.

وی افزود: در دو سال گذشته بدلیل شیوع ویروس کرونا آمار گردشگران این شهرستان همچون سایر شهرهای کشور روند بسیار نزولی داشت و بسیاری از مراکز تاریخی و تفریحی شهرستان تعطیل بود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان مهاباد اضافه کرد: علیرغم تعطیلی دو ساله و خودداری برخی گردشگران از سفر، آمار گردشگران در این شهرستان بسیار افزایش یافته و امیدواریم بیشترین میزان گردشگر را در شهرستان مهاباد داشته باشیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2