بحران کم آبی در استان یزد

بحران کم آبی در استان یزد

به گزارش ضیاء زینی گفت: خشکسالی‌های اخیر وک اهش شدید نزولات آسمانی، استان یزد را با مشکلات جدی در خصوص تامین آب شرب جهت مشترکان مواجه ساخته، و این مسئله در شهرستان‌های تفت، مهریز و بهاباد بیشتر و مشهودتر است.


وی افزود: وظیفه اصلی و ذاتی شرکت آب و فاضلاب استان یزد تامین آب شرب مردم است و در صورت تامین پایدار آب شرب مشترکان موجود، در اولویت‌های بعدی در راستای خدمت رسانی نسبت به تامین آب خدمات وصنعت اقدام می‌کند.


زینی ادامه داد: بر این اساس شهرستان‌هایی که در فصل گرم سال با مشکل حادتری در تامین آب مواجه هستند امکان واگذاری انشعاب به مشترکان غیر خانگی به دلیل جلوگیری از قطعی آب شرب مردم در حال حاضر مقدور نیست.


مدیر روابط عمومی شرکت آبفا تصریح کرد: درخواست شرکت آبفا از مردم استان صرفه جویی و مدیریت در استفاده از آب شرب است تا مشکلی در تامین آب در فصل گرم سال به وجود نیاید.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2