اهدای ۲۳ قطعه شهاب سنگ به موزه شهاب‌سنگ نراق

اهدای ۲۳ قطعه شهاب سنگ به موزه شهاب‌سنگ نراق

مصطفی مرزبان گفت: پروفسور ایرج عشقی نخستین محقق شهاب‌سنگ نراق و استاد دانشگاه آخن آلمان، ۲۳ قطعه شهاب سنگ را به موزه شهاب‌سنگ این شهر اهدا کرد و اکنون بیش از ۲۰۰ قطعه شهاب سنگ در این موزه در معرض دید علاقه‌مندان قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه تحقیقاتی این شهاب سنگ‌ها، افزود: انتظار می‌رود شهرداری، شورای شهر و فرمانداری دلیجان برای حفاظت و نگهداری این موزه اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی ادامه داد: هم اکنون اصل شهاب سنگ در نراق وجود ندارد و فقط یک تکه چند گرمی از شهاب سنگ که در ۲۸ مرداد ۱۳۵۳ با وزن سه کیلو و ۲۰۰ گرم با سقف دبیرستان معصومی نراق برخورد کرد، در اختیار داریم، نیاز است که اصل شهاب سنگ به موزه بازگردانده شود و با این اقدام در واقع موزه شهاب‌سنگ نراق تکمیل شود.

مرزبان گفت: این موزه می‌تواند فراتر از یک موزه و یک مرکز تحقیقاتی و پژوهشی باشد و در آینده باید این مجموعه به یک مرکز فعال پژوهشی تبدیل شود، این امر قطعا می‌تواند نراق را به مرکزی برای پژوهشگرن بزرگ جهان تبدیل کند و در واقع گردشگری علمی نراق را توسعه بخشد.

وی افزود: در مجموعه‌ای که پروفسور عشقی اهدا کرده است، تعدادی سنگ‌های زمینی (گوهرسنگ‌ها، زمرد، عقیق و ...) نیز در کنار قطعاتی از شهاب‌سنگ وجود دارد و با توجه به ارزش بالای این سنگ‌ها باید مراتب حفاظتی این موزه بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2