آماده باش تمامی بیمارستان‌ها در روز طبیعت

آماده باش تمامی بیمارستان‌ها در روز طبیعت

به گزارش ، دکتر ایوب توکلیان افزود: همه ساله در روز ۱۳ فروردین با توجه به خروج مردم از منازل و استفاده از فضای طبیعت اطراف شهر آمار سوانح و حوادث و همچنین مصدومیت‌ها و مسمومیت‌ها افزایش می‌یابد و در همین خصوص آماده‌باش تمامی بیمارستان‌ها را با تجهیزات کامل دارویی و درمانی و حضور تمامی نیرو‌های کادر درمان داریم.

وی تصریح کرد: در ایام نوروز ۱۴۰۱ تمامی مراکز درمانی خدمات مورد نیاز زائران و مجاوران امام رضا (ع) را به شکل مطلوب در موضوعات کرونا و غیرکرونا ارائه دادند و نظرسنجی‌های صورت گرفته در این خصوص رضایت‌مندی بالای ۹۰ درصدی مردم را به همراه داشته است.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در روز طبیعت تمامی بیمارستان‌ها و پرسنل کادر درمان در حالت آماده‌باش هستند تا در صورت نیاز خدمات سریع و به‌موقع ارائه دهند، بیان کرد: در همین خصوص از بیمارستان‌های شریعتی، طالقانی، شهید کامیاب، ولایت، هاشمی‌نژاد، قائم (عج) و امام رضا (ع) خواسته شده تا با توجه به موقعیت‌های مکانی‌شان با تمامی امکانات و تجهیزات آماده خدمت‌رسانی به مصدومان و مسمومان باشند.

دکتر توکلیان خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم که در روز طبیعت به مواردی همچون تغذیه سالم و مناسب و اسکان در مکان ایمن و مطمئن توجه کنند تا در دورهمی و طبیعت‌گردی این روز دچار مصدومیت و مسمومیت نشوند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2