هیچ مشکلی در تامین گوشت مرغ مورد نیازنیست

هیچ مشکلی در تامین گوشت مرغ مورد نیازنیست

به گزارش

رضا یوسفی رضایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه جهت تنظیم بازار مصرف گوشت سفید مورد نیاز مردم، در این ایام تمامی کشتارگاه‌های طیور استان فعال خواهد بود، افزود: برای کشتارگاه های خاطی در صورت عدم همکاری پرونده قضایی تشکیل می‌شود.


وی اظهار کرد: در راستای تداوم تولید گوشت مرغ، در ایام تعطیلات نوروز روزانه بطور متوسط ۳۵۰ تن مرغ در کشتارگاه‌های آذربایجان غربی کشتار و به بازار عرضه شد که آرامش را به بازار به ارمغان آورد.


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی میزان مرغ مورد نیاز روزانه استان را‍ ۲۴۰ تا ۲۶۰ تن اعلام کرد و ادامه داد: میزان تولید گوشت مرغ در استان بیش از نیاز استان است و در حال حاضر هیچ کمبودی وجود ندارد.


وی ادامه داد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۴ اسفند سال گذشته شروع شده و تا عید فطر امسال ادامه دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2