شناسایی ۲۲۷ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در زمین های کشاورزی البرز
به گزارش ایرج الماسی با بیان اینکه گشت حفظ کاربری اراضی کشاورزی از روز ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ کار خود را آغاز کرد، افزود: روزانه بالغ بر ۳۰ نفر از نیروهای حافظ اراضی و مامور در نظارت حفظ کاربری اعم از نیروهای ستادی و مدیریت جهاد شهرستانها فعال بوده اند.
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه در این مدت برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی غیرمجاز ۲۷ مورد قلع و قمع در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی انجام شده،گفت: اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون صیانت از اراضی زراعی و باغی، وظیفه قانونی و رسالت اصلی مجموعه بخش کشاورزی استان است.
او افزود: همچنین در این مدت علاوه بر اینکه ۷۱ مورد توقف عملیات تغییر کاربری را ماموران یگان حفاظت و امور اراضی استان داشته اند، ۴۷ مورد توقیف ادوات و ماشین آلات دراین تغییر کاربریها را اجرا کرده اند.
الماسی گفت: بیشترین شناساییها در تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی پس از شهرستان کرج با ۶۱ مورد، در نظرآباد با ۵۹ مورد و سپس در چهارباغ با ۵۰ مورد بوده و کمترین تغییر کاربری در طالقان با ۶ مورد بوده است.
در مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی البرز شناسایی شد.




