آمادگی کامل آتش نشانان برای خدمات رسانی در روز طبیعت

آمادگی کامل آتش نشانان برای خدمات رسانی در روز طبیعت

به گزارش ،رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت:با هدف تأمین ایمنی شهروندان در مبادی ورودی و خروجی شهر، نقاط پر تردد و به ویژه پارک کوهستانی دراک واحد‌های اطفایی، امداد و نجات و تیم‌های کوهستان مستقر بوده و همچنین تیم‌های سیار موتور سوار نیز به منظور دسترسی سریعتر در حال گشت زنی هستند.

قانع افزود: استقرار این دستگاه‌ها با هدف تأمین ایمنی شهروندان، در روز طبیعت بوده و تا پایان این روز ادامه دارد.
رییس سازمان آتش‌نشانی شیراز همچنین تاکید کرد: علاوه بر این استقرارها، پرسنل ۲۳ ایستگاه عملیاتی، فرماندهی و ستادی این سازمان نیز در تمامی ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر شیراز در روز طبیعت در آماده باش کامل برای امدادرسانی احتمالی شهروندان قرار دارند.
محمد هادی قانع خاطرنشان کرد: از تمامی شهروندان درخواست می‌شود که در صورت بروز هر گونه حادثه یا موارد مشابه با حفظ خونسردی خود با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند و در این روز از محیط زیست خود محافظت کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2