فعالیت ۴۰ گروه حفاطتی در روز طبیعت در آذربایجان شرقی

فعالیت ۴۰ گروه حفاطتی در روز طبیعت در آذربایجان شرقی

به گزارش داوودی در مراسم آغاز فعالیت اکیپ‌های حفاظتی در روز طبیعت در استان افزود: این گروه‌ها که در ایام نوروز برای مقابله با هرگونه تعرض به منابع ملی در آماده باش بودند امروز هم در مناطق جنگلی و مراتع همراه با مردم طبیعت دوست مانع از ایجاد خسارت از سوی برخی افراد ناآگاه می‌شوند.

وی جلوگیری از تجاوز به عرصه‌های منابع طبیعی و پیشگیری از آسیب رساندن و آتش‌سوزی در تعطیلات نوروزی را از دیگر اهداف گشت‌های حفاظتی برشمرد.

داوودی پایش اراضی ملی و عرصه‌های منابع طبیعی را محور فعالیت گشت‌های نوروزی دانست و اظهار کرد: با متخلفان و متعرضان به اراضی ملی برخورد قانونی می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان شرقی مشارکت مردم را در حفظ مراتع و جنگل‌ها و عرصه‌های ملی ضروری دانست و ادامه داد: حفظ منابع طبیعی نیازمند عزم همگانی است و از مردم می خواهیم در روز طبیعت به عنوان یک محیط بان از عرصه‌های ملی حفاظت و صیانت کنند.

وی گفت: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۲.۵ میلیون هکتار جنگل و مرتع با گونه‌های نادر طبیعی و مواهب الهی وجود دارد که باید در حفظ و نگهداری آن تلاش شود.

داوودی افزود: دوستداران طبیعت و شورا‌های اسلامی شهر و روستا گزارش‌های تخریب، تصرف، قطع درختان و قاچاق چوب را از طریق شماره تلفن‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع رسانی کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2