آغاز رزمایش «اطعام مهدوی- افطاری ساده» همزمان با ماه مبارک رمضان

آغاز رزمایش «اطعام مهدوی- افطاری ساده» همزمان با ماه مبارک رمضان

به گزارش به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، حبیب‌الله آسوده با تشریح برنامه‌های کمیته امداد در ماه مبارک رمضان گفت: پویش اطعام مهدوی در پی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در نیمه شعبان دو سال پیش راه‌اندازی شد و امسال نیز همزمان با ماه مبارک رمضان فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: این پویش به منظور هدایت کمک‌های مومنانه در جهت تامین بسته‌های غذایی و معیشتی ویژه خانواده‌های نیازمند، با همکاری نهادها، گروه‌های مردمی، هیات‌های مذهبی، خیران و مراکز نیکوکاری برگزار می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اطعام مهدوی تاکید کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای راه‌اندازی آشپزخانه‌های طرح اطعام مهدوی با محوریت گروه‌های مردمی انجام شده و این مراکز در طول ماه مبارک رمضان اقدام به پخت و توزیع غذای گرم میان نیازمندان خواهند کرد.

آسوده اظهار کرد: تمام مراحل طبخ و توزیع بسته‌های غذای گرم با رعایت مسائل بهداشتی و مطابق شیوه‌نامه‌های ستاد ملی کرونا انجام می‌شود.

وی با دعوت از اقشار مختلف مردم، خیران، گروه‌های مردمی و جهادی برای مشارکت در پویش اطعام مهدوی خاطرنشان کرد: شماره کارت ۷۷۷۷-۷۷۷۷-۶۰۷۷-۶۲۷۷ و کد‌های دستوری #۱۲* و #۸۸۷۷* به منظور جذب کمک‌های مردمی در نظر گرفته شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد همچنین از آمادگی مراکز نیکوکاری سراسر کشور برای مشارکت در طرح اطعام مهدوی و افطاری ساده و جمع‌آوری کمک‌های مردمی خبر داد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2